50-годишната актриса Кейт Бекинсейл твърди, че постоянно става жертва на спекулации,

...
50-годишната актриса Кейт Бекинсейл твърди, че постоянно става жертва на спекулации,
Коментари Харесай

На 50 тя не спира да вълнува мъжете, каза има ли корекции

50-годишната актриса Кейт Бекинсейл твърди, че непрекъснато става жертва на спекулации, че си е направила корекции, когато разгласява нова фотография в обществените мрежи. Звездата споделя, че обвиняванията са просто метод хората да я " тормозят " и упорства, че в никакъв случай не си е правила пластични интервенции.

Естествена ли е?

Тя написа в Instagram: 

" Мразя да приказвам за това, тъй като не желая да питая този диалог, само че го върша, тъй като подлият тормоз с течение на времето взема жертви. Тези видеоклипове може да са с разлика от 20 години или даже повече. Всеки път, когато обявявам нещо - и апропо, това е по този начин, откогато съм на към 30 години - ме упрекват, че съм си направила неузнаваема интервенция, поставила съм си ботокс или съм захласната от това да наподобявам по-млада. 

Това е в действителност толкоз изтощителен и тайно озлобен метод да тормозиш човек. Всъщност не върша нито едно от тези неща - даже си направих труда да поканя еластичен хирург, който изрично да съобщи, че не върша и не съм го правила, само че все пак всякога се чува хор " Боже мой, ти още веднъж си неузнаваема ".

Звездата от " Подземен свят ", която има 25-годишна щерка Лили-Мо от връзката си с Майкъл Шийн (и е нейно копие) - призна, че през годините е " остаряла " като всички и е афектирана от измисленото разбиране, че " не може да се оправи " с остаряването, тъй като към този момент е претърпяла толкоз доста контузии в живота, че непрестанно се тормози за това, написа БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР